Hilde Van Loocke

10 Augustus 2018

Hilde Van Loocke

Bestuurslid

30 jaar inwijkeling in Engsbergen, en al bijna 58 jaar met groene waarden door het leven gaan. Met een portie gezonde verontwaardiging die blíjft groeien. Verontwaardiging kan een sterke drijfveer zijn om samen voor iets te gaan. Laat je horen en maak kabaal want zwijgen leidt wel degelijk ergens toe: naar een overwinning van onverschilligheid en hardheid.

Geef je stem aan Groen voor je je stem kwijt bent. Want zwijgen leidt wel degelijk ergens toe: naar een overwinning van onverschilligheid en hardheid. Groen kan je roep luider laten klinken in Tessenderlo als je ons dat vertrouwen geeft.

Armoede, honger, oneerlijke handel, klimaatverandering… het is allemaal dezelfde strijd, zowel in het Zuiden als hier. Als vrijwilliger bij o.a. Oxfam-Wereldwinkels probeer ik hier alvast mijn steentje aan bij te dragen.
Door als kandidaat op de Groene lijst te staan, laat ik mijn stem horen. Ik ben er van overtuigd dat ook in Tessenderlo men sterke signalen kan geven en oplossingen moet aanreiken vanuit de politiek.
Timmeren aan een gastvrije gemeente met een hart voor iedereen, ook voor mensen op de vlucht. Vechten voor onze aarde. Gaan voor gelijkheid op welk vlak dan ook. Anders gaan leven: samen kunnen we het!