Liesbet Valkenborgs

26 Augustus 2018

Liesbet Valkenborgs

Penningmeester

Ik ben Liesbet, 38 jaar, (bewust alleenstaande) mama van de liefste en flinkste peuter Angelou en in blijde verwachting van mijn tweede prachtexemplaar. Vrienden, familie, sport en gezondheid geven mijn leven kleur. In mijn job mag ik me full-time bezighouden met hernieuwbare energie (zonnepanelen).

Ik vind Tessenderlo een topgemeente waar het fijn vertoeven is, maar waarom niet streven naar nóg beter en fijner?


Ik heb vroeger geleerd dat de wereld verbeteren begint bij jezelf en daar geloof ik nog steeds in. Hoe meer wij ons bewust worden van het belang van onze natuur en leefomgeving, hoe meer de overheid hier zal op inspelen, gestuurd door haar inwoners. Kijk maar naar de recente bewustwording rond plastics en de reactie van Europa hierop.
Ik wil eraan meehelpen die bewustwording sneller op bestuursniveau te krijgen, door jullie ideeën op te pikken en hiermee aan de slag te gaan. En natuurlijk ook door zelf bewust (er) te leven. Ik streef ernaar dat bewust leven ook gemakkelijk zal zijn en dat het ons zo gemakkelijk mogelijk gemaakt wordt.
Ik ben geen geitenwollen-sokkentype en geloof ook sterk in technologische vooruitgang die samen werkt met de natuur en niet enkel profiteert van de natuur.